Proizvodi

close
sort proizvodi

Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (sl. glasnik rs 62/2014) društvo sa ogrničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge tenisreketi.com svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

- Da se prodaja robe putem internet sajta www.tenisreketi.com obavlja u okviru registrovane delatnosti;

- Da je mail adresa za reklamacije info@tenisreketi.com;

- Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.tenisreketi.com;

- Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- Da je trošak isporuke na teret kupca

- Da poručenu robu isporučujemo u roku od 1 do 15 radnih dana na način na koji je definisan ovde;

- Da se kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici  www.tenisreketi.com;

- Da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  www.tenisreketi.com može platiti platnim karticama, uplatom na račun ili pouzećem, tj. gotovinski prilikom preuzimanja;

- Da potrošač ima pravo da isporučeni artikal zameni ukoliko je artikal oštećen ili nekompletan, na način koji je definisan ovde.

- Da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstva u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koje je definisan ovde.

- Da obrazac o odustnaku možete preuzeti ovde.

-  Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice info@tenisreketi.com potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćeni proizvod na način koji je definisan ovde.

- Da reklamacioni list možete preuzeti ovde.

- Uvek pokušavamo da svaku stavku u web prodavnici imamo na zalihama, ali zbog tržišne dinamičnosti i broja prodajnih objekata koje imamo postoji mogućnost da u nekim slučajevima budu poručeni predmeti koji više nisu dostupni u našem magacinu. Ako se to desi, naša prodajna služba će Vas obavestiti putem mail-a ili telefona i ponuditi vam alternativu. Molimo Vas da uzmete u obzir da se informacije o dostupnim količinama usklađuju sa realnim stanjem na svaka 24h i da je moguće da artikal koji ste odabrali trenutno nije dostupan, o čemu će Vas naš tim obavestiti.

- Polisu privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakciji možete pronaći ovde.

- SVA PLAĆANJA BIĆE IZVRŠENA U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE SRBIJE – DINAR (RSD). IZNOS ZA KOJI ĆE BITI ZADUŽENA VAŠA PLATNA KARTICA BIĆE IZRAŽEN U VAŠOJ LOKALNOJ VALUTI KROZ KONVERZIJU U ISTU PO KURSU KOJI KORISTE KARTIČARSKE ORGANIZACIJE, A KOJI NAMA U TRENUTKU TRANSAKCIJE NE MOŽE BITI POZNAT. KAO REZULTAT OVE KONVERZIJE POSTOJI MOGUĆNOST NEZNATNE RAZLIKE OD ORIGINALNE CENE NAVEDENE NA NAŠEM SAJTU. HVALA VAM NA RAZUMEVANJU.

 

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD