Proizvodi

close
sort proizvodi

O nama

tenisreketi.com  kao OnLine prodavnica uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona kao najveći distributrer teniske opreme. Prodaju vrši tim ljudi koji nosi veliko iskustvo u prodaji sportske opreme počevši od reketa za juniore i rekreativce tako i za profesionalne tenisere.

Kako su proizvođači povećavali broj različitih modela kao i dolaskom novih tehnologija imali smo sve veće iskušenje kako da kupcima ponudimo kompletnu lepezu proizvoda a da ih pri tome ne skladištimo na više mesta.

Kreativnim razmišljanjem došli smo do ideje da budemo u koraku sa vremenom i damo našim kupcima mogućnost kupovine reketa i opreme putem interneta i time omogućimo dostupnost svih modela i proizvoda gde god da se nalaze.

Kao rezultat toga, nastao je naš sajt koji konstantno unapređujemo, kako bi svojim posetiocima pružili što kvalitetniji sadržaj kao i pomoć pri izboru i kupovini.

Redovnim ažuriranjem našeg sajta pružamo informacije o svim modelima i najpovoljnijim AKCIJSKIM cenama. Proizvode možemo dostaviti na željenu adresu za 24h – 48h u zavisnosti od modela za koji se odlučite. Za neke specifične modele i proizvode na isporuku se čeka nešto duže od 2 do 10 dana od momenta porudžbine.

Do sada smo se dokazali kao lideri u Srbiji na području OnLine prodaje sportske opreme reketa i svega što je vezano za tenis.

Ključ uspeha! Nalazi se u TRI stuba našeg poslovanja:

 1. 1. POVERENJE

 2. 2. BRZINA DOSTAVE

 3. 3. PRISTUPAČNE CENE DO KOJIH DOLAZIMO SLEDEĆOM FORMULOM

Najbolje nabavne cene + usklađena dinamika prodaje (nema zastarelih cena) + dobri uslovi dobavljača + mala provizija + ušteda troškova na zakup skupih lokala = NISKA CENA PROIZVODA

Osim poručivanja putem interneta, porudžbinu možete napraviti i putem telefona Call Centar 063/ 743 83 88 naš operater će vam se javiti i zapisaće Vaše osnovne podatke.

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • TEST keyboard_arrow_right
 • productThumbnailsHolder

  TEST
 • prod check
  check
 • TEST
  RSD RSD