Poručite telefonom:
063.743.8388
Shopping Cart

item - 0.00 RSD

Nemate nijedan proizvod u korpi.

Vrednost: 0.00 RSD

tenisreketi.com   kao OnLine prodavnica uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona kao najveći distributrer teniske opreme. Prodaju vrši tim ljudi koji nosi veliko iskustvo u prodaji sportske opreme počevši od reketa za juniore i rekreativce tako i za profesionalne tenisere.

 
Kako su proizvođači povećavali broj različitih modela kao i dolaskom novih tehnologija imali smo sve veće iskušenje kako da kupcima ponudimo kompletnu lepezu proizvoda a da ih pri tome ne skladištimo na više mesta.
Kreativnim razmišljanjem došli smo do ideje da budemo u koraku sa vremenom i damo našim kupcima mogućnost kupovine reketa i opreme putem interneta i time omogućimo dostupnost svih modela i proizvoda gde god da se nalaze.
Kao rezultat toga, nastao je naš sajt koji konstantno unapređujemo, kako bi svojim posetiocima pružili što kvalitetniji sadržaj kao i pomoć pri izboru i kupovini.
 
Redovnim ažuriranjem našeg sajta pružamo informacije o svim modelima i najpovoljnijim AKCIJSKIM cenama. Proizvode možemo dostaviti na željenu adresu za 24h – 48h u zavisnosti od modela za koji se odlučite. Za neke specifične modele i proizvode na isporuku se čeka nešto duže od 2 do 10 dana od momenta porudžbine.
Do sada smo se dokazali kao lideri u Srbiji na području OnLine prodaje sportske opreme reketa i svega što je vezano za tenis.

Ključ uspeha! Nalazi se u TRI stuba našeg poslovanja:

  1. 1. POVERENJE
  2. 2. BRZINA DOSTAVE
  3. 3. PRISTUPAČNE CENE DO KOJIH DOLAZIMO SLEDEĆOM FORMULOM:
    Najbolje nabavne cene + usklađena dinamika prodaje (nema zastarelih cena) + dobri uslovi dobavljača + mala provizija + ušteda troškova na zakup skupih lokala = NISKA CENA PROIZVODA
12. Korpa iz manje koraka.....ovo moramo da preciziramo pošto vidim da nema veze sa ovim
13. Tekst kako kupiti
Kliknite na proizvod koji želite da kupite, ispod će Vam se pojaviti taj proizvod sa karakteristikama i cenom.
Nakon toga kliknete na dugme odnosno sliku korpe ispod cene proizvoda "Poruči".
Pojaviće vam se kratka informacija artikal je dodat u korpu i opcija da idete na stranu korpe ili da nastavite kupovinu. Na strani korpe ćete uneti vaše osnovne podatke (Ime i Prezime, Adresa, Telefon...).
Nakon ispunjenja formulara kliknite na dugme "Naruči Odabrano".
Osim poručivanja putem interneta, porudžbinu možete napraviti i putem telefona Call Centar 063.743.8388 naš operater će vam se javiti i zapisaće Vaše osnovne podatke.

Popularni brendovi