Poručite telefonom:
063.743.8388
Shopping Cart

item - 0.00 RSD

Nemate nijedan proizvod u korpi.

Vrednost: 0.00 RSD

OBRADA PORUDŽBINE

Nakon automatizovane potvrde o prijemu porudžbine, pozvaće Vas operater u najkraćem roku, obavestiti o spremnosti Vaše porudžbine i utvrditi detalje oko isporuke paketa.

PLAĆANJE

Gotovinski

Proizvode plaćate pouzećem (u gotovini), prilikom preuzimanja paketa na adresi koju ste naveli u formularu ili na adresi koju ste nam naveli prilikom telefonskog naručivanja.
Ima li dodatnih troškova?
Na cenu proizvoda se računa + 255 din PTT (usluga transporne službe). Dodatnih troškova osim PTT usluge nema!
Osim poručivanja putem interneta, porudžbinu možete napraviti i putem telefona Call Centar 063.743.8388 naš operater će vam se javiti i zapisaće Vaše osnovne podatke.
 

ISPORUKA

Isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svaku opštinu i selo, bez obzira na njihovu veličinu ili udaljenost od gradova.
Rok isporuke je 24h-48h u radnim danima za najveći broj artikala (ukoliko poručite do 14h). Za neke proizvode se čeka duže na isporuku od 2 do 10 dana od momenta poručivanja.
Porudžbine koje primamo subotom i nedeljom šaljemo ponedeljkom, to znači da isporuka stiže kod Vas u utorak (u najvećem broju slučajeva). Paketi se isporučuju nekom od kurirskih službi radnim danima (i subotom) u radnom vremenu, izmedju 8-17h. Porudžbine pristigle subotom, nedeljom i praznicima biće uzete u obradu prvog narednog radnog dana.
U formularu za poručivanje obavezno upišite adresu na kojoj ćete se nalaziti na dan isporuke u navedeno vreme (postoji mogućnost naknadne promene adrese slanjem mail-a ili telefonskim pozivom). Pošiljku možemo isporučiti i na adresu firme u kojoj ste zaposleni, u tom slučaju navedite i broj sobe / kancelarije.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Ukoliko kupac želi (iz bilo kojeg razloga) da otkaže porudžbinu, potrebno je da pozove call centar i otkaže porudžbinu.

Popularni brendovi